Gezocht: bestuurslid met standbouwachtergrond voor CLC-VECTA

01-2-2023

CLC-VECTA is een groeiende vereniging met grote ambities. We hebben een belangrijke rol als belangenbehartiger, werkgeversorganisatie en kennispartner voor onze leden. Het bestuur van CLC-VECTA leidt en vertegenwoordigt de vereniging, is sparringpartner voor de medewerkers van het verenigingsbureau, fungeert als ambassadeur en draagt bij aan de zichtbaarheid en strategie van de vereniging.

Het bestuur van CLC-VECTA dient wat ons betreft altijd een afspiegeling te zijn van de leden. Feitelijk een vertegenwoordiger namens de verschillende branche activiteiten en disciplines waarin onze leden actief zijn. Voor de optimale bestuurssamenstelling zijn we nu op zoek naar een bestuurslid die de standbouwtak kan vertegenwoordigen. 
Bestuurlijke ervaring is niet nodig, wel is het belangrijk dat je uiteraard lid bent van de vereniging en voldoende tijd vrij kunt maken voor genoemde activiteiten, de bestuursvergaderingen die eens in de 6 weken plaatsvinden in Maarssen en bij de belangrijkste verenigingsbijeenkomsten aanwezig kunt zijn.

Wil je meer weten of je belangstelling kenbaar maken? Neem dan contact op met Bart van der Heijden, voorzitter van CLC-VECTA, via b.vd.heijden@rai.nl. We kennen als CLC-VECTA, naast Statuten en een Huishoudelijk Reglement waar e.e.a. is vastgelegd over het bestuur van de vereniging, ook een bestuursreglement. Je kunt deze informatie opvragen bij het bureau via Dineke Philipse (dineke@clcvecta.nl).

Voor de volledigheid: benoeming van bestuursleden gebeurt altijd bij meerderheid van stemmen tijdens de Algemene Ledenvergadering welke plaats zal vinden in april 2023.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers