Gezocht: Medewerker Beleid & Bureau voor CLC-VECTA

09-5-2023

Werk je graag voor ondernemers in een aansprekende branche, vind je afwisseling in je werk en een wekelijkse thuiswerkdag belangrijk en werk je graag in een klein team van enthousiaste collega’s? Ben je bovendien analytisch sterk en nauwgezet en vind je het leuk om je te verdiepen in allerlei, soms technische en ingewikkelde, dossiers en vraagstukken? Dan komen we heel graag met je in contact!

Dit zijn wij
CLC-VECTA is de branchevereniging voor ondernemers in de zakelijke evenementenbranche: locaties, organisatoren en toeleveranciers van beurzen, congressen, (zakelijke) evenementen en incentives. Ons verenigingsbureau is elke dag volop aan de slag om de leden van CLC-VECTA te ondersteunen met kennis, inspiratie en advies en hun belangen te behartigen. Daarnaast servicen we andere verenigingen en organisaties in onze branche in de dienstverlening naar hun leden.
Dit betekent dat je niet alleen werkzaamheden verricht voor CLC-VECTA, maar ook voor IDEA, het EventPlatformYOIN excellent meeting places en YOIN Erkend Congresbureau.

Dit ga je doen
We zoeken een resultaatgerichte collega die er van houdt om praktisch aan de slag te gaan met verschillende dossiers en projecten, die meedenkt vanuit de eigen kennis en expertise en input levert op vraagstukken. Je signaleert ontwikkelingen in de markt en bij de leden, maakt (data) analyses en coördineert marktonderzoek. Je schrijft zelfstandig of in teamverband publicaties, beleidsstukken en nieuwsberichten, coördineert activiteiten rond verschillende projecten en werkgroepen en biedt de leden een luisterend oor. Snel begrip van de inhoud van bijvoorbeeld de arbeidsmarkt, de branche, de Cao Tentoonstellingsbedrijven, pensioen en relevante wet- en regelgeving is van groot belang in deze functie.
 
Dit ben jij
Je hebt:
 • veel gevoel voor verhoudingen
 • uitstekende communicatievaardigheden
 • hbo werk- en denkniveau
 • minimaal 2-5 jaar relevante werkervaring
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal en een vlotte pen
Je bent:
 • een analytische denker
 • een organisatietalent met een pragmatische instelling
 • sterk in plannen en organiseren
 • proactief in staat iets toe te voegen en initiëren
Je kunt:
 • juridische stukken begrijpelijk maken voor ondernemers
 • op basis van wekelijks overleg en aansturing zelfstandig je werkzaamheden verrichten

Dit bieden we je
Naast een hele leuke en afwisselende baan in een aansprekende en dynamische branche, krijg je bij ons alle ruimte om jezelf en je netwerk te ontwikkelen. Vanzelfsprekend bieden we een marktconform salaris, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding en de nodige flexibiliteit ten aanzien van thuiswerk.

Meer weten of solliciteren?
Neem dan contact op met Dineke Philipse, Verenigingsmanager bij CLC-VECTA via dineke@clcvecta.nl of 0346 – 352 444.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers