Gielissen Interiors en Exhibitions neemt Nuance International over

25-2-2011

Gielissen Interiors & Exhibitions heeft per direct Nuance International, een tentoonstellings- en interieur en tevens ontwerp- en projectmanagement bureau in Atlanta (Georgia) en Denver (Colorado) overgenomen.

Bart Wigman, CEO van Gielissen, “Dit was een logische volgende stap om klanten nog beter wereldwijd te kunnen bedienen. We kunnen onze Europese klanten met projecten in de USA nog beter ondersteunen en tevens kunnen we met Nuance voor onze Amerikaanse klanten projecten in Europa realiseren.”

"De laatste jaren hebben we geconstateerd dat onze klanten met andere budgetten moeten werken, terwijl tegelijkertijd de noodzaak om wereldwijd toegang te hebben tot superieure productie en projectmanagement steeds belangrijker wordt. Met deze samenwerking zijn we in een unieke positie om onze klanten het beste van twee werelden te bieden als het aankomt op kostenbesparing en gemak."

Jeff Hannah, directeur en eigenaar van Nuance International, beaamt dat dit een natuurlijk gevolg was van de bestaande en jarenlange samenwerking tussen de beide bedrijven. "Al vele jaren hebben wij uitgebreide beurs- en interieurprojecten gerealiseerd voor klanten overal ter wereld. Gielissen is altijd een vertrouwde partner in ons wereldwijde netwerk geweest en heeft ons geholpen projecten in Europa en het Midden-Oosten te realiseren. Door dit nieuwe samenwerkingsverband kunnen we onze relaties blijven bedienen (of servicen) met een nog efficienter kostenplaatje en verbeterde services," zegt Hannah.

Nuance International biedt zowel ontwerp als project management aan voor projecten op het gebied van tentoonstellingen, interieur en events en heeft veel ervaring met internationale projecten. Nuance heeft een hoofdvestiging in Atlanta, Georgia en tevens een vestiging in Denver, Colorado. Nuance heeft onder andere de Premium Lounges voor Etihad Airways in Abu Dhabi Airport gerealiseerd, een project met een waarde van circa € 30 miljoen.

Gielissen Interiors & Exhibitions is opgericht in 1937 en uitgegroeid tot marktleider in Nederland en behorend bij de top in Europa. De omzet bedraagt in 2010 ca. € 70 miljoen. Gielissen is specialist op het gebied van interieurs en tentoonstellingen. Full-service, van advies en conceptontwikkeling tot realisatie. Vanuit vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Antwerpen, Helmond, Wanssum, Stuttgart, Hannover, Antwerpen, Abu Dhabi, Atlanta en Denver werken ca. 400 professionals aan interieurprojecten, beurspresentaties, evenementen en congressen en Exhibition & Event Services. Sterk uiteenlopende projecten zowel in vorm als in grootte, voor (inter)nationale opdrachtgevers en op locaties over de gehele wereld.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers