Gouden Giraffe Event Awards verplaatst naar 2023

29-4-2022

De organisatie van de Gouden Giraffe Event Awards had inmiddels 10 cases binnen, maar daarna stokte het. Dus zijn we vele tientallen merken, bedrijven en organisaties gaan bellen en ook enkele bureaus. Daar was een helder gezamenlijk geluid in twee delen: 'Het is nu zo hands on we passen even én we hebben vorig jaar nog wel wat kunnen doen, maar dat voelt simpelweg niet award-waardig.'
 
Omdat dit geluid zo eensgezind was, heeft de organisatie het besluit moeten nemen om de Gouden Giraffe Event Awards een jaartje op te schuiven. 'Persoonlijk vinden wij het enorm jammer, omdat ook dit moment, dit podium juist nu zo noodzakelijk is, maar we hebben natuurlijk alle respect voor de terugkoppeling. Laten we eerst samen maar zorgen dat onze branche, onze tak van impactvolle marketing en communicatie weer vol op gang komt. Voor 2023 gaan we met alle merken, bedrijven en organisaties massaal laten zien wat de kracht van live communicatie en experience marketing is', aldus Sjoerd Weikamp en Robin van Leeuwen van Gouden Giraffe organisator EventBranche.nl. Dat platform gaat de komende tijd extra aandacht besteden aan impactvolle concepten en merken met een slimme live en experience strategie.
 
Gouden Giraffe 2023 zal plaatsvinden op 3 april 2023. De inschrijving voor de Gouden Giraffe Event Awards 2023 is gewoon open en blijft ook open.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers