Gouden Giraffe uitgebreid tot zeven categorieën

07-7-2011

Gouden Giraffe uitgebreid tot zeven categorieën
Begin september start de inschrijving voor de Gouden Giraffe, Live Communication Awards. Door het samengaan van de Gouden Giraffe en de Nationale Expo Jaarprijs zijn er dit jaar liefst zeven categorieën. Er worden awards uitgereikt voor het beste beursconcept, de beste beursdeelname, het beste congres, het meest effectieve bedrijfsevenement, het meest creatieve bedrijfsevenement, het beste charity/mvo event en er is een award voor de event personality of the year.

Projectmanager Tamara Uittenboogaard
De Stichting Gouden Giraffe, Live Communication Awards is momenteel bezig voor elke categorie jury’s samen te stellen. Ook is projectmanager Tamara Uittenboogaard aangesteld om zich fulltime met de Gouden Giraffe bezig te houden.

Inschrijving
Vanaf begin september tot eind december (eigenlijk tot medio januari 2012 voor de cases die eind december plaatshebben) kunnen belangstellenden hun cases inzenden. De kosten voor inzending bedragen € 295,-. Dit bedrag is een bijdrage in de kosten van de uitreiking van de Gouden Giraffe.

Sterkere award voor live communicatie
De uitreiking van de Awards zal eind februari, begin maart 2012 zijn. Dit jaar zijn de Gouden Giraffe en de Nationale Expo Jaarprijs samen gegaan, waardoor het een bredere en nog sterkere award voor live communicatie is geworden. De initiatiefnemers van de Gouden Giraffe, Live Communication Awards zijn High Profile Uitgeverij, Nationale Expo Jaarprijs en branchevereniging CLC-VECTA.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers