Gratis stands voor starters bij MICE & Event

06-1-2012

Een van doelen van de organisatoren van MICE & Event is om jonge, vaak innovatieve, ondernemers een kans te geven om hun product te promoten. Deze hebben echter nog niet de middelen om op een beurs te staan. De organistatie gaat ze een handje helpen.

In 2010 bleek uit navraag dat o.a. de groep corporate eventmanagers die onze beurs graag bezoekt, geïnteresseerd is in dit soort kleine vernieuwende bedrijven, omdat die op andere beurzen vaak ontbreekt.
Wegens het succes van 2011, willen wij de toekomst van de MICE – en evenementenbranche daarom wederom graag een kans geven zich te profileren. Maar liefst 3 stands worden weggegeven aan starters die een onderscheidend en vernieuwend product op de markt brengen. Daarnaast krijgen de starters van eventplanner.be /nl een gratis bedrijfsfiche!

Ben je minder dan een jaar als ondernemer actief, ben je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heb je een vernieuwend en/of innovatief product of dienst, geef je dan op voor een gratis stand op MICE & Event 2012.

Geïnteresseerd? Vul het deelnameformulier op de website in. Stuur dit voor 16 januari 2012 naar info@miceevent.com. De organisatie van MICE & Event zal alle deelnemers vervolgens een profiel geven op haar website. Tot en met 31 januari 2012 kan iedereen op de starters stemmen op www.miceevent.com.
1 februari 2012 zal de organisatie bekendmaken wie de 3 gelukkigen zijn.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers