Haarlemmer Richard Huis in ’t Veld continueert Photos and More beursfotografie

01-10-2012

Richard Huis in ’t Veld (47) neemt met ingang van 1 oktober het in beursfotografie gespecialiseerde Photos and More van Martin Kuijper over. Met deze overname verplaatsen de activiteiten zich van Almere naar Haarlem, de vestigingsplaats van Huis in ’t Veld. Fotograaf Kuijper wilde al enige tijd meer balans tussen werk en privé en zocht een waardig opvolger voor de reeds veertig jaar bestaande onderneming, waarvan hij inmiddels veertien jaar eigenaar is. Richard Huis in ’t Veld, al meer dan twee jaar zakenpartner en een vaste fotograaf voor Photos and More, neemt het volledige bedrijf nu over.

Martin Kuijper: “Voor mij is dit een oplossing waarbij het bedrijf Photos and More en alle relaties kunnen vertrouwen op een goede continuering van de activiteiten. Richard deed in de afgelopen jaren al veel ervaring op en is voor veel relaties een bekend gezicht. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij het bedrijf weer een stuk verder brengt door in te spelen op de jongste ontwikkelingen binnen de fotografie.”

Richard Huis in ’t Veld is al vijf jaar actief als fulltime fotograaf en heeft zich in die tijd toegelegd op het vastleggen van beursstands, corporate- architectuur- en bijzondere sportfotografie. “Fotografie is volop in beweging en ik ga dat de komende maanden verder uitbouwen. Laat ik duidelijk zijn, de kwaliteit van het werk blijft op het hoge niveau dat de klanten al jaren van ons gewend zijn. Daarnaast zie ik tal van nieuwe mogelijkheden. Bedrijven kiezen steeds meer voor de inzet van social media en ik denk dat wij daar vanaf nu de juiste maatwerkproducten voor kunnen leveren. Korte levertijden zijn dan van groot belang en desgewenst leveren wij ter plaatse de eindresultaten direct op een beelddrager (bijv. USB stick) en in het juiste formaat. De nabewerking gebeurt dan dus ter plaatse. Hiermee is het beeldmateriaal dus ook direct geschikt voor websites, nieuwsbrieven, after sales mailings en andere toepassingen”, aldus Huis in ’t Veld.

Richard Huis in ’t Veld brengt Photos and More als zelfstandig bedrijf onder binnen zijn bestaande onderneming RHitV Fotografie. Dit bedrijf is gevestigd aan de Karel van Manderstraat 38, 2014 VE Haarlem en bereikbaar via richard@photosandmore.nl of  www.photosandmore.nl. Het telefoonnummer van Richard is +31 (0)6 - 42 51 16 00.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers