Het CLC-VECTA Nieuwjaarsevent & B-ALV

23-1-2020

Een grote opkomst tijdens ons jaarlijkse Nieuwjaarsevent in IJver en de NDSM loods in Amsterdam. In een goede sfeer is lang na gesproken en genoten van de mooie en onderscheidende locatie en meer dan prima catering. Op de techniek na, die ons echt in de steek heeft gelaten, een nadrukkelijk aandachtspunt voor de volgende keer, een prima bijeenkomst.

Een terugblik op de belangrijkste wapenfeiten van dit event:

Futureproof
Het thema van dit event was ‘Futureproof’. Het bestuur heeft verslag gedaan van de voortgang van de verschillende projecten en daarbij enkele voorstellen om meer Futureproof te gaan zijn. Hierin zijn 2 prominente voorstellen gedaan: de verenigingsstructuur en een nieuwe naam.

Verenigingsstructuur
Om onze ambities te realiseren heeft het bestuur voorgesteld om de verenigingsstructuur te verfijnen. Activiteiten die in zekere zin een risico in zich kunnen dragen, worden in de nieuwe structuur geƫxploiteerd vanuit een zelfstandige entiteit. Dit op advies van onze juridisch partner DVAN. De ALV heeft ingestemd met dit voorstel.

Nieuwe naam
En dan de nieuwe naam Yoin en het onderschrift ‘the event community’. Een uitdaging, spannend hoe het voorstel van een nieuwe naam ontvangen wordt, de eerste reacties, het even op je laten inwerken. We zijn blij dat de ALV akkoord is met de voorgestelde naam en het bestuur daarmee toestemming heeft gegeven om de vervolgstappen in gang te zetten om te komen tot de introductie van de nieuwe naam. Met de vragen en opmerkingen die zijn gemaakt tijdens de discussie, gaan we de komende weken aan de slag. Denk hierbij aan het logo ontwerp, de gebruikte kleuren en de te gebruiken domeinnaam en extensies. In de komende ALV in mei de terugkoppeling hierover.
Wil je het introductiefilmpje van Yoin (nog een keer) bekijken? Ga dan naar onze website.

Keurmerk
Een ander belangrijk besluit ziet toe op de ontwikkeling van een keurmerk. Met de toestemming van de ALV worden de gesprekken over een overname van een bestaand keurmerk doorgezet. Deze strategische overname vormt een eerste aanzet tot het ontwikkelen van een label dat leden helpt om zich onderscheidend te manifesteren naar opdrachtgevers en klanten.

Ketenplatform
Verder is vanaf vandaag het ketenplatform voor iedereen toegankelijk. Het succes van samenwerken in de keten en het platform is afhankelijk van de intensiteit in gebruik. Ga dus vooral een kijkje nemen en doe mee! Voor vragen en / of ondersteuning kun je een mailtje sturen naar nicky@clcvecta.nl.  

Tot zover deze terugblik op de belangrijkste wapenfeiten uit het Nieuwjaarsevent, in de komende dagen volgt het complete verslag.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Partners & preferred suppliers

BIJEENKOMSTEN

bekijk volledige
bijeenkomstenkalender