Horecava 2021 gaat hybride

11-8-2020

De 65e editie van de Horecava, die plaatsvindt van 11 tot 14 januari 2021 in RAI Amsterdam, wordt uitgebreid met een onlineprogramma. De vakbeurs maakt het hierdoor voor iedereen mogelijk om op een veilige en verantwoorde manier deel te nemen. De diverse kennissessies, het theaterprogramma en de productpresentaties ter plekke zijn online op horecava.nl te volgen. Bovendien biedt Horecava de mogelijkheid om (virtueel) contact te leggen met exposanten.

Uit een onderzoek onder de bezoekers van Horecava blijkt dat 92% van de respondenten naar de vakbeurs wil komen, als de juiste veiligheidsmaatregelen genomen zijn. ‘Horecava’s kracht ligt in het verbinden van mensen en onze visie is om de markt inzicht te geven in toekomst. Daarom blijven we ook in deze uitdagende tijd de juiste inhoud bieden aan de spelers in de markt. We investeren er flink in om exposanten tegemoet te komen en zoveel mogelijk partijen te laten deelnemen aan de beurs. Ontmoeten, sfeer proeven, eten & drinken en nieuwe producten en kansen zien, blijven ook in de 1,5-meter maatschappij belangrijk’, aldus Carlijn Groen, Group Food Director Horecava.

Groen vervolgt: ‘We volgen de protocollen die de evenementenindustrie heeft opgesteld en waar de RAI zich aan committeert. We zijn er straks klaar voor om bezoekers en exposanten op een veilige en gastvrije Horecava te verwelkomen.’ De Horecava krijgt bredere gangpaden, er wordt gebruik gemaakt van crowd management en verschillende veiligheidsmaatregelen moeten ervoor zorgen dat de 1,5-meter richtlijn kan worden gevolgd. “Het aantal bezoekers moet worden beperkt om aan deze regelgeving te kunnen voldoen, waarbij we blijven streven naar een representatieve dwarsdoorsnede van alle segmenten en doelgroepen in de markt. Om al onze trouwe bezoekers de kans te geven toch mee te doen richten we een online event in waar diverse onderdelen van de beurs terugkomen.’

Bron: High Profile Events
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers