IBTM Asia Pacific uitgesteld uit tot 2021

21-2-2020

Reed Travel Exhibitions heeft aangekondigd dat het de inhuldiging van IBTM Asia Pacific in Singapore heeft uitgesteld naar volgend jaar, 13 en 14 april 2021 en verklaart dat deze beslissing is genomen op basis van het laatste advies met betrekking tot het coronavirus.
 
Shane Hannam, Portfolio Director, IBTMEvents reageert als volgt op de aankondiging van de afgelasting: “Het is een zwaar besluit dat we hebben genomen: onze klanten, partners en team in Singapore hebben onwijs hard aan het evenement gewerkt. Hoewel het uitstellen van het evenement teleurstellend is, is het noodzakelijk dat we prioriteit geven aan de gezondheid en veiligheid van alle betrokkenen. We zijn erg dankbaar voor het begrip van onze klanten, partners en team, en voor de sterke ondersteuning die we hebben gehad sinds deze aankondiging. Maar, moeten we ook inzien dat zaken ook gewoon door moeten gaan. Met dit in gedachten zullen we in de komende weken op verschillende manieren ervoor zorgen dat onze gemeenschap verbonden blijft om samen te werken en de wereld in beweging te houden tijdens deze moeilijke periode.’’
 
 
 “We begrijpen en steunen het besluit van IBTM Asia Pacific om hun show te verplaatsen naar 2021. Ook werken nauw samen met Reed Travel Exhibitions en onze partners om de nodige hulp te bieden gedurende deze periode. IBTM is een gewaardeerde partner en hun Asia Pacific show blijft een belangrijk hoogtepunt in de evenementenkalender van Singapore. We verheugen ons op het verwelkomen van alle aanwezigen en exposanten in 2021”, aldus Dr. Edward Koh, Executive Director van  Conventions, Meetings en IncentiveTravel, Singapore Tourism Board.
 
Bron: IBTM Asia Pacific
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers