Inschrijving Nationale Meeting Award geopend

21-9-2018

Ben jij de beste meeting- of eventlocatie van Nederland? Schrijf je dan nu in voor deelname aan de Nationale Meeting Award 2019, de algemene, onafhankelijke prijs voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland die uitblinkt in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. De Nationale Meeting Award is een initiatief van CLC-VECTA, Meeting Magazine, MeetingReview en Vergaderhamers en wordt 11 maart 2019 voor de vierde keer uitgereikt.

Categorieën
De Nationale Meeting Award kent vijf categorieën:

  • Small (tot 25 personen)
  • Medium (tot 100 personen)
  • Large (tot 250 personen)
  • Extra Large (tot 500 personen)
  • Extra Extra Large (meer dan 500 personen)

Benieuwd welke locaties zich al hebben ingeschreven? Klik hier.

Survey en interviews
Deelname aan de Nationale Meeting Award is gratis. De winnaar wordt bepaald aan de hand van de hoogste totaalscore. Die totaalscore wordt behaald in 3 rondes:

  • Ronde 1A: Toetsing op kwaliteit en ondernemerschap (aan de hand van online survey) + Ronde 1B: toetsing op gastervaring (op basis van reviewscore bij MeetingReview)
  • Ronde 2: Interviews top 10 per categorie door vakjury
  • Ronde 3: Locatiebezoek top 3 per categorie

Benieuwd wat je als locatie per ronde precies moet doen? Klik hier voor een toelichting.

Deelnemen Nationale Meeting Award editie 2019
Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van bovenstaande informatie en verdient jouw locatie de titel van beste meeting- en eventlocatie van Nederland? Start dan nu direct met de online survey in ronde 1 en wie weet sta jij 11 maart 2019 met de Nationale Meeting Award in je handen.

De deadline voor het invullen van de survey en het verzamelen van minimaal tien reviews via MeetingReview is 31 december 2018. De Nationale Meeting Awards worden 11 maart 2019 uitgereikt.

Over de Nationale Meeting Award
De Nationale Meeting Award is een initiatief van CLC-VECTA, Meeting Magazine, MeetingReview en Vergaderhamers. Deze algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland die uitblinkt in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Motivatie voor deze nieuwe award vanuit de founding partners was het feit dat er in Nederland nog geen algemene en onafhankelijke prijs bestond voor de beste meeting- en eventlocatie.

Klik hier om de winnaars van de eerdere edities te bekijken.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers