Internationale conferentie HTAi komt naar Utrecht in 2022

19-11-2021

Deze internationale, hybride conferentie waar meer dan 1.000 onderzoekers, beleidsmakers, zorgverleners, instanties en patiënten/consumenten van over de hele wereld samenkomen vindt plaats in Utrecht. De komst naar Utrecht onderstreept dat de zakelijke markt in deze kennisstad heel voorzichtig weer aantrekt. De economische impact van deze conferentie bedraagt naar verwachting meer dan 1,5 miljoen euro.

Na een online versie in 2021 vanuit Manchester, vindt er in 2022 in Utrecht een hybride versie plaats in Jaarbeurs. Verwacht wordt dat 800 deelnemers fysiek aanwezig zijn en 400 of meer online.

Kennisstad Utrecht
Met diverse innovatieve bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen, onderzoekscentra en multidisciplinaire projecten die voortvloeien uit onderlinge samenwerkingsverbanden, profileert Utrecht zich als de kennisstad van Nederland. Om deze profilering extra kracht bij te zetten, trekt de stad actief internationale kennisevenementen aan die aansluiten bij de speerpunten Duurzaamheid, Gezondheid en Digital. Monique André de la Porte, accountmanager bij Utrecht Convention Bureau bevestigt: “De HTAi Annual Meeting sluit hier naadloos op aan. Het bevestigt ook dat Utrecht, ondanks de wereldwijde pandemie, internationaal nog steeds bekend staat als een gerenommeerde kennisstad waar zowel fysieke als hybride bijeenkomsten georganiseerd kunnen worden.” 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers