Invitado druk met voorbereidingen voor het Eurovisie Songfestival

31-1-2020

Op 16 mei is het zover: de finale van het Songfestival. In Rotterdam, waar het evenement dit jaar plaatsvindt, zijn de voorbereidingen al druk aan de gang. Het stokje werd deze week vanuit Tel Aviv officieel doorgegeven aan burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam en daar aansluitend vond in ook de loting voor de halve finales plaats. De gastregistratie voor dit eerste officiƫle Songfestival-event op was in handen van registratiespecialist Invitado.

'We keken er niet echt van op dat men voor de zogenaamde allocation draw bij ons aanklopte’, aldus Michiel Droog van Invitado. 'We werken op zeer regelmatige basis voor de Gemeente Rotterdam en los van het etiket Songfestival onderscheidt deze officiĆ«le bijeenkomst zich nauwelijks van andere registratieprojecten die we voor de lokale overheid doen. Als toonaangevende speler op het gebied van event registratie lag het natuurlijk ook wel voor de hand dat we benaderd zouden worden wanneer een toonaangevend event als het Eurovisie Songfestival in onze thuisstad neerstrijkt.'

De gemeente Rotterdam heeft 600 gratis toegangskaarten beschikbaar voor Rotterdammers die het minder breed hebben. Ook hierin heeft Invitado een bijdrage geleverd: het bedrijf zorgt via koppelingen met de systemen van ticketprovider Paylogic en de RET voor de distributie van de gepersonaliseerde tickets en de vervoerskaarten. 'Ook dat is voor ons zeer vertrouwd terrein, maar dat het nu om het Songfestival gaat, maakt het toch wel heel bijzonder!', vertelt Droog enthousiast.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Partners & preferred suppliers

BIJEENKOMSTEN

bekijk volledige
bijeenkomstenkalender