Invitado ontwikkelt online eindejaarsevents

20-10-2020

Na een jaar dat in het teken stond van social distancing is de behoefte aan verbinding groot. Verschillende partijen uit de evenementenbranchehebben daarom een totaaloplossing bedacht waarmee deze verbinding tijdens een online kerstborrel of eindejaarsbijeenkomst gerealiseerd kan worden.

'We nemen alles op ons: van de verzending van kerstpakketten tot de registratie van een creatief, sfeervol en tot in de puntjes verzorgd online event. One stop Christmas shopping dus,' vervolgt Otto. Event Impuls uit Werkhoven werkt hiervoor nauw samen met stylisten, cateraars en meerdere gerenommeerde AV-specialisten.

Voor de online eindejaarsevents wordt gebruik gemaakt van het platform Transmisión Livestreams van Invitado. Medewerkers registreren zich via het systeem van Invitado en kunnen daarbij kiezen wat ze in hun kerstpakket willen ontvangen en welke muziek ze tijdens het event willen horen. Met de deelnamelink die zij per e-mail ontvangen, loggen ze vervolgens in op het platform voor een interactief event.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Partners & preferred suppliers