Kijk op: www.wijhelpengraag.nu voor meer informatie en het stellen van je hulpvraag

wijhelpengraag.nu is een initiatief van branchevereniging CLC-VECTA namens organisatoren en toeleveranciers in de evenementenbranche.

Invitado regelt toegang tot Rotterdamse Onderwereld

31-10-2019

In de maand november gaat in Rotterdam de Maand van de Onderwereld van start. De stad maakt dan namelijk ondergrondse locaties toegankelijk voor het publiek. Niet alleen kun je lezingen en tentoonstellingen bijwonen, maar ook een rondleiding krijgen door de Maastunnel en bunkers en atoomschuilkelders bezoeken. Via de Rotterdamse registratiepartner Invitado kunnen de belangstellenden zich aanmelden voor één van de meer dan 25 programmaonderdelen.

Ook de registratie voor het afsluitende NEN Transportleidingen-congres, op 28 november in de Rotterdamse Doelen, is in handen van Invitado. 'We zijn inmiddels in heel Europa actief, maar werken altijd weer graag voor onze eigen mooie stad,' vertelt Michiel Droog, die samen met Lodewijk Bovy directeur-eigenaar van Invitado is. 'Omdat we onze samenwerking met de gemeente Rotterdam inmiddels goed op de rails hebben, was het inrichten van de online registratie via het domein van de gemeente geen enkel probleem: alle programmaonderdelen en dagdelen werden door ons standaard voorzien van een capaciteitscontrole, want ook onder de grond geldt dat vol nogal altijd vol is.'

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Partners & preferred suppliers