Inzending Gouden Giraffe, Live Communication Award start 3 oktober

13-9-2011

Vanaf 3 oktober kan er in verschillende categorieën worden ingezonden om kans te maken op de felbegeerde Gouden Giraffe, de Live Communication Award. Organisaties uit de Live Communication branche kunnen evenementen, beurzen, congressen en deelnames in de verschillende categorieën inzenden. Wegens de afwezigheid van de Gouden Giraffe 2011 kunnen zowel cases uit 2010 als 2011 worden ingezonden.

Categorieën
Door het samengaan van de Gouden Giraffe en de Nationale ExpoJaarprijs is de versnippering voorbij. Dit biedt kansen tot het vergroten van het bereik en het draagvlak van het medium Live Communication. Dit jaar zijn er door de samenvoeging meerdere categorieën waarin ingezonden kan worden: Effectief, Creatief, MVO, Beste Beursconcept, Beste Deelname, Beste Congres en Personality.

Lees hier meer over de verschillende categorieën.

Inschrijfgeld
Het inzenden van een case bedraagt € 295,- per inzending. Op deze manier wordt er een bijdrage geleverd aan de publiciteit rondom de prijs en de organisatie van de uitreiking om de kracht en kansen van het medium Live Communication zichtbaar te maken. Meer informatie over het format van de Gouden Giraffe 2012 en de voorwaarden van inzenden zullen 3 oktober op de website gepubliceerd worden.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers