Jan Vis en Modus Darts organiseren nieuw Dartsevent Kings of Darts

17-9-2018

Voormalig wereldkampioenen én oud-rivalen Raymond van Barneveld en Phil Taylor (Barney vs. The Power) gaan opnieuw de strijd met elkaar aan. Dit gebeurt tijdens het internationale dartevent ‘Kings of Darts’ dat in januari 2019 voor het eerst wordt gehouden. Phil Taylor heeft zijn professionele dartscarrière afgesloten op het WK 2018 met een finaleplaats. Omdat hij dus niet meer speelt, belooft deze confrontatie uniek, spannend en memorabel te worden.

Niet alleen de klassieker tussen Van Barneveld en Taylor is te zien tijdens Kings of Darts. Ook de huidige nummers één en twee van de wereld – Michael van Gerwen aka Mighty Mike en Peter Wright aka Snakebite – spelen tegen elkaar. Vincent van der Voort, Roland Scholten, Wessel Nijman, Glen Durrant, Jarrod Cole en Martin Adams zijn eveneens van de partij.

Kings of Darts wordt volgend jaar voor het eerst gehouden en vindt op 20 januari plaats in Enschede, op 22 januari in Groningen en op 23 januari in ’s-Hertogenbosch. Modus Darts en Jan Vis Artiesten & Evenementen tekenen voor de organisatie. Tijdens de avond worden vijf partijen gespeeld waarin Nederland het telkens opneemt tegen het Verenigd Koninkrijk. De partijen worden op dezelfde manier gespeeld als tijdens de Premier League en het WK. Met een livepubliek, livemuziek van Crazy Pianos en walk-on-girls die de darters naar het podium begeleiden.

Partners & preferred suppliers

BIJEENKOMSTEN

bekijk volledige
bijeenkomstenkalender
 • BEA WORLD Festival

  Wanneer: 21 t/m 24 november 2018
  Wat: Internationaal festival voor events en live communicatie met award uitreiking
  Waar: Coimbra (Portugal)

 • IBTM World 2018

  Wanneer: 27 t/m 29 november 2018
  Wat: Vakbeurs voor de meeting, incentive, congres en event industrie
  Waar: Barcelona, Spanje

 • Dag van de Standbouwer

  Wanneer: 4 december 2018
  Wat: Werken aan Vakmanschap
  Waar: Nimeto Utrecht

 • IFES Masterclass 2018

  Wanneer: 10 t/m 12 december 2018
  Wat: 2-daagse masterclass voor beursprofessionals
  Waar: Westergasfabriek in Amsterdam