Joop Koekkoek: markant figuur en gewaardeerd lid

14-7-2011

Ook wij ontvingen het bericht dat op donderdag 7 juli Joop Koekkoek na een kort ziekbed is overleden. Joop was een markant figuur die een prominente rol heeft gespeeld in de branche en een gewaardeerd lid van de VECTA.

"Ik leerde Joop kennen in mijn artiestentijd en later als medelid van de vereniging", aldus Chiel van Praag. "Joop was een echt verenigingsmens, hij geloofde sterk in de vereniging en speelde daarin een prominente rol alsook in de branche. Hij was een booker van het eerste uur die heel wat tijden heeft doorstaan. Ik ken Joop als een hele lieve en warme man met een gewichtige manier van spreken en met humor. Zo herinner ik mij een verhaal dat bekend is bij velen; jaren geleden voerde de FIOD de actie Schuimkraag uit. Bij de controle bij Joop kwamen ze in de kast een map tegen met het opschrift ´Zwarte contracten´ waarop Joop tegen de belastinginspecteur zei dat de map steelbandcontracten bevatten. Het waren uiteraard optredens die zwart betaald waren... Ik denk dat ik spreek namens velen als ik zeg dat Joop gemist zal worden."

Namens het bestuur, de directie en de leden van CLC-VECTA wensen wij de familie en naasten veel sterkte bij dit grote verlies.

Er is namens de vereniging inmiddels een persoonlijk bericht van medeleven uitgegaan naar de familie en een In Memoriam geplaatst in het Noord-Hollands Dagblad van zaterdag a.s.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers