Kampvuurconcerten bij Flint Theater

25-3-2019

Flint Theater organiseert eind mei een reeks Kampvuurconcerten in Amersfoort die geschikt zijn voor maximaal 100 personen. Dit betekent een ontspannen en gezellig avondje uit met jouw zakenrelaties of personeel.
 
De concerten vinden buiten plaats. Het terras van TREK theaterkeuken en café worden sfeervol aangekleed;
Een grote tent, vuurkorven, (houten) meubilair, sfeerverlichting en natuurlijk een mooie plek voor de DJ. Eyecatcher is de BBQ smoker die de lekkerste geuren verspreidt.
 
Een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder muziek. Flint Theater zorgt voor een DJ die lekkere loungemuziek draait. Laat de aanwezigen verrassen en geniet! Uiteraard is een andere muzikale invulling ook mogelijk. Bij een gezellige avond uit, hoort lekker eten. Vanuit de smoker worden heerlijke streetfood gerechten bereid, zoals Pulled Pork, Beef Teriyaki en de Flintburger.   
 
Bekijk de website voor meer informatie & kosten. Neem contact op met de afdeling Evenementen & Congressen om jouw wensen voor het Kampvuurconcert door te nemen. Flint Theater is bereikbaar via evenementen@flint.nl of +31 (0)33 - 4 229 230.
 
In dit promofilmpje kun je alvast wat sfeer proeven:


 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers