Kindvak breidt uit

25-5-2021

Op 13-14-15 januari 2022 vindt de volgende editie van Kindvak plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.  Deze editie wordt er een nieuwe hal ingezet om ruimte te bieden aan een toevoeging aan het exposantenaanbod: het facilitaire segment. 

“KindVak is in de afgelopen 25 jaar autonoom uitgegroeid tot een beurs met een breed aanbod. Wij zien dat dit met name bedrijven zijn die zich richten op alles wat met het kind te maken heeft. De bedrijfsvoering daar omheen – het facilitaire aspect - is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Dat wilden we ook graag terug laten komen op de beursvloer.” Volgens Gerbrig Reitsma, beursorganisator KindVak bij ConExpo, kwam de samenwerking met Thierry Trampe, Han van Egdom en Marco van de Wetering daarom op het juiste moment.

Het evenement Platform Onderwijs Facilitair wordt geïntegreerd in KindVak. “Hierdoor kunnen we de beurs in één keer substantieel uitbreiden. En dat is van belang voor de bezoeker: die wil zich kunnen oriënteren, rondkijken en vergelijken.”  Naast het exposantenaanbod wordt ook in het workshopprogramma uitgebreid.

Met de overname en de toetreding van Han en Thierry tot het salesteam van KindVak, denkt de organisatie in januari fors meer bezoekers te trekken.


 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers