Leidend olie- en gasevent 'Drilling' komt naar World Forum in 2017

19-7-2016

Van 14 tot 16 maart 2017 vindt de SPE/IADC Drilling Conference and Exhibition plaats in het World Forum in Den Haag. Dit congres is een van de belangrijkste jaarlijkse evenementen binnen de olie- en gasindustrie en wordt georganiseerd door de Society of Petroleum Engineers (SPE) en de International Association of Drilling Contractors (IADC). Het evenement staat bekend om de uitstekende technische inhoud.

Al meer dan 30 jaar is de SPE/IADC Drilling Conference and Exhibition het belangrijkste evenement in de wereld van de olie- en gaswinning en -productie. Het evenement, dat jaarlijks afwisselend in Europa of Noord-Amerika wordt gehouden, biedt producenten, aannemers en professionals van dienstverlenende bedrijven de mogelijkheid elkaar te ontmoeten voor het bespreken, beoordelen en uitwisselen van ideeën. Dit om ontwikkelingen binnen internationale booractiviteiten te stimuleren, problemen aan te pakken en te komen tot betere prestaties. Naast het congres zijn in de beurs de modernste technieken, nieuwe productintroducties en diensten voor de sector uit de hele wereld te zien.

De energiesector van Den Haag wordt gekenmerkt door een sterke aanwezigheid van internationale en lokale olie- en gasbedrijven, onderzoeksinstanties, onderwijsinstellingen, technische bedrijven, kleine en middelgrote ondernemingen en leveranciers. Wereldwijde en regionale hoofdkantoren van talrijke bekende namen uit de sector worden ondersteund door een dynamische verscheidenheid aan ondersteunende diensten in de directe omgeving alsook het stedelijk gebied Den Haag-Rotterdam.

Het World Forum vormt een fantastisch onderkomen voor het congres en met de recente investeringen, waaronder een gloednieuwe expositieruimte, biedt Word Forum een geweldige presentatieruimte om de allernieuwste technologieën, productintroducties en diensten vanuit de hele wereld over het voetlicht te brengen.

"We zijn bijzonder trots dat het World Forum de locatie is voor de SPE/IADC Drilling Conference and Exhibition in 2017. De energiesector van Den Haag (olie en gas) is een van de belangrijkste bedrijvenclusters van de stad. Het is fantastisch om te zien dat onze lokale kennis en kunde op dit gebied een geweldig platform biedt voor congressen over dit onderwerp in Den Haag", aldus Kirsten Vosmer, Commercieel Manager bij het World Forum.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers