Liever vandaag dan morgen weer aan de slag met evenementen

05-6-2020

Liever vandaag dan morgen: als branche willen we heel graag en zo snel mogelijk weer aan de slag met doen waar we zo goed in zijn, het organiseren en mogelijk maken van waardevolle live ontmoetingen. Als branchevereniging zetten we ons er keihard voor in om dat mogelijk te maken. Plannen maken en kleine events organiseren waarmee we aan kunnen tonen dat het mogelijk is om veilig evenementen te organiseren en daarmee de overheid overtuigen. Om dat mogelijk te maken, is het nu extra belangrijk om als organisator, accommodatie en toeleverancier met elkaar aan de slag te gaan met protocollen, vertaling van de RIVM richtlijnen, deze te vertalen naar je eigen organisatie en continu scherp te blijven op de toepassing en naleving. Alsook de nieuwe inzichten die ongetwijfeld nog gaan komen.
 
De goeie cijfers over besmetting en de lange lockdownperiode maakt dat we losser en gemakkelijker worden en daar ligt een groot gevaar, zeker voor onze branche. Een superspreadevent zou alle stappen die we nu maken om die stip aan de horizon dichterbij te halen, zijn voor niets als we dat laten gebeuren. Laten we met elkaar daarvoor waken, onze verantwoordelijkheid nemen, aanspreekbaar zijn en daarmee onze bezoekers en klanten het vertrouwen geven dat wij er klaar voor zijn om hun evenement, bezoek en/of beursdeelname veilig te laten verlopen.   
 
Heb jij tips, ervaringen, best practices die je wil delen met collega’s en die een plek in ons protocol moeten krijgen? Deel ze met ons!
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers