Live communicatie branche en coronavirus

25-2-2020

Voor professionals werkzaam in de hele eventindustrie, beurzen, congressen, evenementen en incentives, staat het welzijn van bezoekers, deelnemers en exposanten, andere betrokkenen en toeleveranciers centraal. We zien dat de gevolgen van het coronavirus in rap tempo toenemen en onze hele industrie in al haar geledingen raakt.
 
Er zijn veel maatregelen getroffen om de hygiƫne nog verder te verbeteren en de gezondheid zo veel als mogelijk te beschermen. Dagelijks wordt hier contact over onderhouden met de betrokken instanties en daar waar het kan worden extra maatregelen genomen. Op dit moment is het van belang open met elkaar te (blijven) communiceren en samen naar oplossingen te kijken en mogelijk andere invullingen van events zoeken. Er wordt nu saamhorigheid gevraagd en de bereidheid elkaar, zowel betrokken als getroffen, tegemoet te komen en te zien hoe samen met deze uitdagingen om te gaan, hoe moeilijk dit in verschillende omstandigheden ook kan zijn.
 
CLC-VECTA heeft een informatiepagina aangemaakt waar actuele informatie en ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus te vinden is. We houden alle ontwikkelingen scherp in de gaten en anticiperen daar waar nodig en mogelijk en zijn uiteraard 24 uur per dag beschikbaar voor vragen en toelichting.  
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers