Lyreco Benelux reikt jaarlijkse SPIP-award uit

03-8-2017

De SPIP-award (Supplier Performance Improvement Program) lauwert de inspanningen van de leveranciers van Lyreco op het vlak van Logistiek (volledigheid van de orders, leveringsgraad, leveringskwaliteit,…) en Marketing (aantal groene producten, promotionele activiteiten, support,…) in het afgelopen jaar. Een goede en performante samenwerking met leveranciers maakt een cruciaal deel uit van Lyreco’s activiteiten waarbij zij tracht haar klanten een zo passend en kwalitatief mogelijk aanbod te bieden inzake kantoorbenodigdheden en werkplekoplossingen.

Er werd een score toebedeeld van 1 (zeer goed) tot 5 (zwak). De leverancier die het best scoorde in een van de 5 categorieën ging met de award naar huis.

  • Best Industrial: Tesa
  • Best Life@work: Legamaster
  • Best Tech & Print: Bakker Elkhuizen
  • Best Office: Fellowes
  • Best Logistics: I.D.C.

Afgevaardigden van de winnende leveranciers werden op 6 juli j.l. uitgenodigd voor een diner in Het Pomphuis in Antwerpen. Daar werden ze in de bloemetjes gezet door de Lyreco directie Paul Vieijra (Managing Director), Sam Bosmans (Marketing Director), Paul Verleye (Logistics Director) alsook de Lyreco Product Managers.

"Een goede verstandhouding met leveranciers vormt een cruciale schakel in de kwalitatieve service die Lyreco garandeert. Leveranciers die een extra inspanning leveren om deze premisse waar te maken worden met dit soort initiatieven extra in de verf gezet," aldus Paul Vieijra.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers