Mansveld Expotech en AVeurope bundelen krachten

09-1-2017

Met een handtekening hebben Mansveld Expotech en AVeurope onlangs formeel hun krachten gebundeld. AVeurope maakt daarmee vanaf heden 100% deel uit van de Mansveld Expotech Groep. Partijen waren sinds het voorjaar van 2016 met elkaar in gesprek over een mogelijke samenwerking. AVeurope blijft met deze bundeling als een zelfstandige organisatie opereren met eigen merknaam en eigen vestiging in Goor. Voormalig directeur/eigenaar Tom Lentelink blijft werkzaam voor het bedrijf in de functie van business unit manager.

Bundeling biedt audiovisuele totaalinrichting
AVeurope is specialist in audiovisuele oplossingen voor beurzen, evenementen en congressen. "We kunnen samen onze klanten beter bedienen", aldus Richard Kluijtmans, directeur van Mansveld Expotech Groep. "Met de overname van AVEurope halen we een AV specialist in huis. De kennis, ervaring én het verhuurassortiment vullen elkaar goed aan waardoor wij onze klanten een nog completer en specialistisch audiovisueel totaalpakket onder één verantwoordelijkheid kunnen aanbieden. Voor beide partijen is dit dan ook een logische stap".

Tom Lentelink vult aan: "Met het samengaan van Mansveld Expotech en AVeurope breiden wij ons dienstenpakket uit, zodat wij beter in staat zijn om een compleet pakket aan te bieden en de klantverwachtingen kunnen overtreffen".

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers