Mansveld Expotech komende jaren huisinstallateur voor de Bree Breda

14-11-2016

Mansveld Expotech en evenementencomplex de Bree hebben onlangs een meerjarige overeenkomst getekend. Voor de komende tien jaar zal Mansveld Expotech de exclusieve huisinstallateur zijn voor het in aanbouw zijnde evenementencomplex de Bree in Breda.

Het huisinstallateurschap bestaat uit het verzorgen van tijdelijke elektra-aansluitingen en de realisatie van ophangpunten en tuidraden in zowel de 8.300 M2 grote evenementenhal, de verschillende onderdelen van het Evenementencomplex zelf als op het buitenterrein van 5,5 hectare van Breepark.

Richard Kluijtmans, directeur Mansveld Expotech: "We zijn erg verheugd en trots dat de Bree als nieuwe evenementenlocatie ons het vertrouwen heeft gegeven en voor ons heeft gekozen. Wij kijken uit naar een prettige en succesvolle samenwerking".

Anneke Stins, Commercieel directeur Breepark Complex B.V. vult aan: "Mansveld is een professionele en kundige organisatie die ons op essentiële punten kan ontzorgen en staat voor kwaliteit, dat is wat wij met de Bree ook willen bieden".

Over Mansveld Expotech
Mansveld Expotech opereert in de Live Communicatiemarkt en is onderdeel van de Mansveld Groep B.V., een toonaangevend bedrijf in tijdelijke en permanente projecten op het vakgebied van elektrotechniek, licht, beeld en geluid, rigging, ict, crowdcontrol, safety & security, communicatietechniek, systeemintegratie en duurzaamheid. Vanuit Amsterdam, Eindhoven, Helmond, Breda, Eersel en Maastricht wordt er gewerkt aan innovatieve oplossingen voor nationale en internationale klanten.

Over de Bree
Een nieuw gebied, genaamd Breepark, aan de A27, Breda Oost is afgelopen jaar herrezen. Binnen dit 44 hectare grote gebied is de organisatie achter de Bree de ontwikkelaar, eigenaar van de gronden, maar tevens ook de exploitant van het in aanbouw zijnde Evenementencomplex.

De Bree heeft een oppervlakte van 33.000 M2 met een hal voor 12.500 bezoekers. Daarnaast diverse functies als horeca, bowling, escaperoom, KidsPalace en veel meer. Tevens is er binnen Breepark een Outdoor evenemententerrein van 5,5 hectare. Hiermee ontstaat er een unieke in- en outdoorlocatie voor evenementen binnen alle segmenten en groottes.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers