Mansveld Expotech lanceert gratis app voor webshop

15-10-2012

Mansveld Expotech heeft onlangs een gratis app uitgebracht waarmee je het complete verhuurassortiment op het gebied van licht, beeld, geluid, energie en rigging kunt bekijken en een offerteaanvraag kunt doen. De app MX Verhuur heeft een aantal interessante features. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste producten, is de app zowel on- als offline te gebruiken en kun je precies aangeven voor welke periode je een offerteaanvraag wilt doen. Na het versturen van de aanvraag wordt er contact opgenomen met de aanvrager om de mogelijkheden en prijzen te bespreken. De app is gratis beschikbaar voor Iphone en Android gebruikers en zal regelmatig worden geupdate.

Richard Kluijtmans, algemeen directeur van Mansveld Expotech: “In de verhuur proberen we ons door een snelle, digitale afhandeling en daarop volgende adequate aflevering te onderscheiden. Deze app was voor ons een logische stap na de introductie van de online webshop in april van dit jaar en is erg handig als je als exposant bijvoorbeeld bezig bent met je standopbouw en je mist een technisch element”

Mansveld Expotech
Vanuit haar drie vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Maastricht ontwerpt, verhuurt en levert Mansveld Expotech alle technische voorzieningen op het gebied van licht, beeld, geluid, tijdelijke energievoorziening rigging en ICT voor beurzen, evenementen en congressen, nationaal en internationaal, in- en outdoor.

Scan de QRcode om de app MX Verhuur te downloaden voor Iphone en Android of download hem op je smartphone via deze link http://www.mansveldexpotech.nl/webshop

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers