Mansveld in de startblokken voor Alpe d’HuZes 2018

22-3-2018

Tijdens de viering van het 55-jarig bestaan van Mansveld ontving Ruud Mansveld een cheque t.w.v. €4.000,- voor Alpe d’HuZes. Een jubileum cadeau van alle medewerkers van het Eindhovense familiebedrijf. Inmiddels blijkt dit de aanleiding te zijn geweest om de uitdaging aan te gaan en op 7 juni 2018 de Alpe d’Huez in Frankrijk te beklimmen. Al vele jaren sponsort Mansveld andere deelnemers aan Alpe d'HuZes en nemen werknemers en directieleden individueel deel. Dit jaar komt Mansveld in actie met het hele bedrijf en bijna alle medewerkers dragen wel een steentje bij in de vorm van een donatie of actie.

Op 7 juni 2018 gaat een Mansveld team naar Frankrijk om de Alpe d’Huez te beklimmen. 18 mensen met 1 taak: Zoveel mogelijk geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek tegen kanker, zodat er niemand meer doodgaat aan deze vreselijke ziekte.

Corporate Vitality
Mansveld wil met de deelname ook de algehele gezondheid van de medewerkers stimuleren. Zo kunnen medewerkers deelnemen aan de trainingssessies en aan de speciaal georganiseerde workshops over sporten.

Alpe d’HuZes evenementendag!
Op zaterdag 21 april vindt bij Mansveld een grote open dag plaats die in het teken staat van Alpe d’HuZes. Iedereen is welkom om die dag een kijkje te nemen bij het bedrijf gelegen aan Le Havre 1 in Eindhoven. Er worden allerlei activiteiten op het bedrijventerrein georganiseerd, wat een onvergetelijke dag zal opleveren. Denk hierbij aan een carwash, braderie, live muziek en dergelijke. Het evenement is gratis en toegankelijk voor alle leeftijden.

Trots
Zowel directie als medewerkers zijn trots op de deelname aan Alpe d’HuZes. Het doel is uitdagend, namelijk: € 50.000 binnenhalen voor het KWF kankerbestrijding. Met jouw bijdrage en de inzet en het enthousiasme van alle betrokkenen, gaat dit lukken. Wil je ook Mansveld steunen? Kijk dan op: www.mansveld.nl/opgevenisgeenoptie/

Speciaal voor de Alpe d’HuZes is deze website in het leven geroepen. Hier vind je informatie over sponsoren en nieuws over het team, de trainingen, acties en het Alpe d’HuZes evenement van Mansveld. Ook algemene gezondheid tips en trainingsschema’s voor lopers en fietsers vind je hier.

Alpe d’HuZes
Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeenbrengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ beklimmen deelnemers de legendarische Alpe d’Huez tot maximaal zes keer. Alpe d’HuZes bevordert en ondersteunt (wetenschappelijk) onderzoek naar kanker in alle mogelijke vormen, met als doel dat uiteindelijk niemand meer doodgaat aan kanker. Fietsers, lopers en wandelaars van Alpe d’HuZes hebben in de tien jaar dat de actie nu bestaat, in totaal een bedrag van ruim 141 miljoen euro opgehaald voor het Alpe d’HuZes/KWF Fonds.

Al het geld dat deelnemers ophalen gaat rechtstreeks naar het Alpe d’HuZes/KWF Fonds. Het geld uit dit fonds wordt door KWF besteed aan drie thema’s: ‘Nieuwe ontwikkelingen’ (het creëren van extra kansen voor baanbrekende onderzoeks-ideeën), ‘Ambitie’ (een geldprijs voor jonge ambitieuze kankeronderzoekers) en ‘Hermannetjes’ (onderzoek dat een zetje kan gebruiken zodat de patiënt sneller resultaat ervaart).

Ook iets doen?
Deelnemers aan Alpe d’HuZes kunnen zich individueel of met een team inschrijven via www.opgevenisgeenoptie.nl. Het inschrijfgeld is 125 euro; hiervoor krijgt de deelnemer persoonlijke koerskleding en een startnummer. Via een persoonlijke actiepagina kunnen deelnemers actievoeren om sponsorgeld op te halen.

Iets doen kan natuurlijk ook door een van de deelnemers of de organisatie te sponsoren, of door te helpen als vrijwilliger. Op www.opgevenisgeenoptie.nl is hier alle informatie over te vinden.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers