Marktleiders in bezoekersregistratie fuseren

18-7-2012

N200 en SO Visit, de registratiedivisie van de SO Group, zijn gefuseerd. Met deze samensmelting ontstaat een omvangrijke registratie en data intelligence onderneming, in staat om geavanceerde producten en diensten te leveren aan organisatoren en deelnemers van events wereldwijd.

De nieuwe organisatie zal bestaan onder de naam ‘N200, a member of SO Group’. "Deze fusie verstevigd onze positie als Europees marktleider in event registratie en data intelligence”, zegt Bart Van Bijnen, CEO van N200. “door onze omvang te verdubbelen kunnen we nog innovatiever te werk gaan en onze klanten nog meer functionaliteiten en support bieden. Nu kunnen we de grenzen van onze registratie functie nog verder verleggen - tot veel meer dan slechts dataverzameling en badges creëren. Met deze waaier aan tools kunnen onze klanten hun promotiecampagnes optimaliseren, eenvoudig en effectief gebruik maken van social media en zelfs hun exposanten aanmoedigen om ‘viral' te gaan. Daarnaast is alle data gemakkelijk te managen en kunnen marketing effecten eenvoudig gemeten worden, zowel in de aanloop naar als tijdens en na het evenement. Kortom, we zorgen er voor dat ze meer deelnemers genereren - en natuurlijk behouden”.

Van Bijnen vult aan: "De combinatie van SO Visits sales lead management platform voor exposanten (Visit Connect) en het dashboard voor organisatoren (Visit Intelligence) zorgt er voor dat onze gebruikers hun exposanten nog productiever kunnen laten zijn. Het dashboard biedt live inzicht in de productiviteit op de beursvloer. Doordat we hiermee zorgen voor meer ROI voor de exposanten zullen onze klanten een hogere klanttevredenheid en terugkerende business ervaren.

N200, onderdeel van de SO Group, biedt een unieke mix van software en diensten waarmee gebruikers kunnen kiezen om hun registratie te in- of outsourcen en waarmee de ervaring van deelnemers en bezoekers geoptimaliseerd wordt. Op jaarlijkse basis gebruiken meer dan 6 miljoen mensen wereldwijd het N200 platform; online, bij aankomst op een evenement of om te plannen hoe hun tijd aldaar het beste besteed kan worden. N200’s registratieplatform kan in elke taal worden ingezet en is in staat om betalingen in welke valuta dan ook te verwerken. Het systeem is geschikt voor evenementen van alle groottes, waar dan ook ter wereld.

Directeur van de SO Group Chairman, Nick Caplan, is ook blij met de fusie: “We verwelkomen N200 hartelijk bij de SO Group. We zijn constant op zoek naar nog betere oplossingen voor onze klanten, zodat zij nog efficiënter hun evenementen en de daarbij behorende processen kunnen opzetten, managen en monitoren - waar het event dan ook plaatsvindt. Met deze fusie kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen - en dat wereldwijd.

Dit biedt exposanten nog meer ROI, waardoor onze klanten, de organisatoren, op een grotere klanttevredenheid en terugkerende business kunnen rekenen. Doordat we onze succesvolle diensten combineren bieden we nu een organisatiebreed platform waarmee onze gebruikers hun data assets kunnen vergoten - waarmee vervolgens weer een waardevol aanbod ontstaat voor hun klanten”.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers