MASTERS EXPO 2020 gaat door in aangepaste vorm

28-9-2020

De jaarlijkse premium en internationale zakenbeurs MASTERS EXPO (voorheen Masters of LXRY) vindt plaats in aangepaste vorm, zo kondigt de organisatie aan met een persbericht.

Van 17 tot en met 20 december wordt het Hotel Okura Amsterdam omgetoverd worden tot een exclusieve en intieme ervaring op het gebied van kunst, horloges, juwelen, fashion, food, mobility, wellness, investments en design. Samen met 30 nationale- en internationale merken is gekozen voor deze stap. CEO Yves Gijrath van Masters HQ licht toe: “Sinds 2002 organiseren wij nationale- en internationale beurzen van grote omvang. De continue onzekerheden rondom COVID-19 hebben ons doen besluiten dat het onverantwoord en vooral onverstandig is om de grootse opzet van MASTERS EXPO 2020 plaats te laten vinden”.

MASTERS EXPO 2021 zal in haar huidige vorm en nog grootser van opzet weer terugkomen van 8 t/m 13 december 2021. Gijrath: "We vinden het belangrijk voor de gehele industrie om te laten zien dat onze branche een meer dan belangrijke en relevante kurk is waar de Nederlandse en Amsterdamse economie op draait. De gehele hotelindustrie piept en kraakt en ook de beurs- en evenementenindustrie staat voor enorm uitdagende tijden. Door ons gezamenlijk in te zetten voor een aangepast en kwalitatief hoogwaardig beursconcept hopen we een mooie bijdrage te leveren aan onze sector. We kiezen voor een aangepaste naam: “MASTERS VERNISSAGE”. Dit beursevent zal by invitation only zijn om volledige controle te houden op de regels rondom COVID-19. 

Gijrath: “Laten we met z’n allen hopen dat we in 2021 weer dat kunnen en mogen doen waar we als industrie zo goed in zijn: zakendoen, innoveren en de gasten mooie ervaringen geven”.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Partners & preferred suppliers