MECC Maastricht en Mansveld Expotech (MX) verlengen samenwerking

28-12-2016

MECC Maastricht en Mansveld Expotech (MX) hebben onlangs een nieuw contract beklonken. MX is daarmee ook de komende jaren de exclusieve huisinstallateur van MECC Maastricht voor evenementgebonden elektra.

Rob van de Wiel, directeur MECC Maastricht, geeft aan: "MECC Maastricht is zeer actief in de markt en hanteert zowel qua prijsbeleid als marktbenadering een hybride business model. Dat wil zeggen dat we met klanten en leveranciers het gesprek aangaan, op zoek naar wederzijds succes en met een tailor-made voorstel komen. MX biedt een totaalpakket op het gebied van energievoorziening en rigging voor beurzen, evenementen en congressen en heeft veel kennis, kwaliteit en creativiteit in huis. We zijn daarom verheugd te melden dat we de samenwerking met MX in de komende jaren voortzetten."

Gespecialiseerde speler
Mansveld Expotech opereert in de Live Communicatiemarkt en is onderdeel van de Mansveld Groep B.V., een toonaangevend bedrijf in tijdelijke en permanente projecten op het vakgebied van elektrotechniek, licht, beeld en geluid, rigging, safety & security, communicatietechniek, systeemintegratie en duurzaamheid. Vanuit Amsterdam, Breda, Eindhoven, Helmond, en Maastricht wordt er gewerkt aan innovatieve oplossingen voor nationale en internationale klanten.

Richard Kluijtmans, directeur Mansveld Expotech: "We zijn erg verheugd en trots dat MECC Maastricht het vertrouwen in ons heeft behouden en wederom voor ons heeft gekozen. We zijn een gespecialiseerde grote speler op de Nederlandse markt met projecten door heel Europa en zo nu en dan buiten Europa. MECC Maastricht is een toonaangevende organisatie die een centrale positie inneemt in de Euregionale markt die wij graag in onze portfolio hebben. De jarenlange relatie met MECC Maastricht en het vernieuwde contract geeft ons het vertrouwen dat we optimaal van elkaars expertise kunnen blijven profiteren."

Bron: High Profile Events

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers