Media besteedt aandacht aan impact coronavirus op beurzensector

05-3-2020

Dat onze branche hard getroffen wordt door dit virus, is iets waar we niet omheen kunnen. Ondertussen wordt duidelijk dat het coronavirus zich niet alleen beperkt tot de schade van de actuele bekende en komende afgelastingen en verplaatsingen van beurzen en evenementen, maar ook dat dit zeker haar weerslag gaat krijgen op nieuwe edities en de toekomst.
 
NPO Radio 1 besteedde aandacht aan de impact van dit virus op onze branche door een item te maken met CLC-VECTA lid DesignMine. In het interview legt Etienne Dederen uit wat de gevolgen zijn voor zijn opdrachten, het mogelijk aanvragen van werktijdverkorting en de uitdaging die men voorziet indien er veel beurzen worden verplaatst naar dit najaar.
 
Ook RTL Z heeft het interview met Etienne gepubliceerd. Hier wordt onder andere vermeld dat er momenteel al 500 bedrijven zijn die werktijdverkorting hebben aangevraagd. Daarnaast was het interview met Etienne Dederen ook te zien in de uitzending van RTL Nieuws van 4 maart om 19:30 uur (vanaf minuut 3:53).
 
Het item van NPO Radio 1 is hier terug te luisteren, onder de uitzending op 4 maart 2020, 07:00 – 08:00 uur. Spoel door naar minuut 48.55 om naar dit item te luisteren.  
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers