Kijk op: www.wijhelpengraag.nu voor meer informatie en het stellen van je hulpvraag

wijhelpengraag.nu is een initiatief van branchevereniging CLC-VECTA namens organisatoren en toeleveranciers in de evenementenbranche.

Meerderheid bezoekers wil niet wachten op corona-vaccin voor bezoek aan festival

11-6-2020

Zestig procent van de evenementenbezoekers geeft aan niet te wachten tot er een corona-vaccin is, voor ze een event bezoeken. Dat blijkt uit het tweede deel van het grote corona-onderzoek, waarvan de eerste inzichten nu gepubliceerd zijn in de Nederlandse editie van Digitaal Vermogen. Het onderzoek waaraan zo'n 2500 deelnemers meededen, is een initiatief van Denis Doeland, Marcel Pantera en Mark Heick.

De verantwoordelijkheid voor het bewaren van afstand zal een uitdaging worden voor de organisatoren van evenementen. Volgens 62 procent van de respondenten ligt de verantwoordelijkheid van het houden van afstand bij zowel de bezoeker als de organisatie van het evenement. 25 procent van de respondenten vindt het de verantwoordelijkheid van de bezoeker om de juiste afstand te bewaren. Minder dan vijf procent vindt het de verantwoordelijkheid van de organisator. De meningen over wat een veilige onderlinge afstand tijdens een event is, zijn verdeeld. 33 procent van de ondervraagden vindt een halve meter een veilige afstand, 17 procent noemt een meter veilig en 17 procent houdt het bij anderhalve meter. 

Bron: Denisdoeland.com
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Partners & preferred suppliers