Meeting Magazine komt met CLC-VECTA Live Communication advertentiepagina

30-5-2012

Meeting Magazine.nl is gebaat bij een optimale profilering van de branche. Daarom sloten zij onlangs een samenwerking met CLC-VECTA. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een mooi interview met directeur Riemer Rijpkema in de meiuitgave, een aantrekkelijk korting op adverteren en abonnementen voor leden van de vereniging en de ontwikkeling van speciale CLC-VECTA Live Communication advertentiepagina's.

Korting voor leden
Leden ontvangen een korting van 20% op de advertentietarieven en bovendien nog eens 5% extra introductiekorting op de eerste advertentie. Een abonnement is het eerste jaar gratis en voor het tweede jaar betaal je slechts € 25,-.

CLC-VECTA Live Communication advertentiepagina
Met ingang van de juli-editie kent Meeting Magazine een speciale CLC-VECTA Live Communication advertentiepagina. De pagina wordt opgemaakt naar voorbeeld van de inmiddels vertrouwde ‘Hamerpagina’, uiteraard in de huisstijl van CLC-VECTA. Het adverteren op deze pagina is exclusief voorbehouden aan leden van CLC-VECTA en krijgt een permanent karakter. Bovendien kent deze advertentiemogelijkheid nog een aantal extra’s;

  • 6x een advertentie op de Live Communication pagina,
  • een online bedrijfsprofiel voor 1 jaar,
  • gratis plaatsing van uw persberichten,
  • maximaal 6x per jaar uw lezersaanbieding in de Meeting Magazine nieuwsbrief,
  • eenmalig ter introductie een 1/5 pagina advertorial inbegrepen.

Het complete Live Communication Advertentiepakket kost € 795,- en Meeting Magazine.nl zorgt voor de vormgeving van uw advertentie. Meer weten? Kijk op onze speciale Ledenvoordeelpagina.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers