Monteur/Meettechnicus en Logistiek Medewerker gezocht in regio Eindhoven

03-9-2020

De coronacrisis raakt onze branche enorm hard. Dat heeft gevolgen voor ondernemers en voor vele werknemers in de branche. Werknemers die mogelijk hun baan kwijt zijn of dreigen te raken en dat willen we voor niemand. Al sinds dit voorjaar proberen we daarom te ondersteunen bij detacheringsmogelijkheden, subsidie voor opleidings- en omscholingstrajecten en werk-naar-werk trajecten. Onderstaand bericht en verzoek tot plaatsing van 2 moeilijk vervulbare vacatures, kwam bij ons binnen en brengen we daarom graag onder de aandacht. De gezochte kwaliteiten en overeenkomsten met het profiel van werknemers in de Tentoonstellingsbranche, maakt dat men graag in gesprek komt met kandidaten uit onze branche.   
 
ProCleanroom is een klein bedrijf in hightech (10 FTE) dat ondanks de Corona-crisis een sterke groei doormaakt. Daarom zijn we nu hard op zoek naar 2 medewerkers, een Monteur / meettechnicus en een Logistiek Medewerker.
 
Ons kantoor en de productiehal zijn gelegen in Valkenswaard. Kleinere projecten waaronder flowkasten monteren we in Valkenswaard, maar montagewerkzaamheden van de cleanrooms voeren wij bij onze klanten uit. Dit is voornamelijk in de Benelux, maar kan incidenteel ook wat verder weg zijn (Spanje, Zwitserland, Duitsland, etc.). Dit is vooral van belang voor de monteursfunctie. Voor het uitvoeren van de metingen kunnen we intern een opleiding verzorgen; kennis en ervaring hierin is geen vereiste.
 
We zijn voor beide functies op zoek naar gemotiveerde medewerkers, die zelfstandig aan het werk kunnen. Omdat we een klein bedrijf zijn zoeken we naar flexibele medewerkers die het niet erg vinden om, indien nodig, andere werkzaamheden uit te voeren (vb. wanneer een order de deur uit moet/gemonteerd moet worden).
 
Meer informatie over onze producten en onze organisatie kun je vinden op onze website www.procleanroom.com.
 
Heb je belangstelling? Neem dan contact op met Angelique van Kruijsdijk, tel. 06-55104270 of mail naar hrm@procleanroom.com
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers