Kijk op: www.wijhelpengraag.nu voor meer informatie en het stellen van je hulpvraag

wijhelpengraag.nu is een initiatief van branchevereniging CLC-VECTA namens organisatoren en toeleveranciers in de evenementenbranche.

Nationale Meeting Award klaar voor 5e editie

30-10-2019

Op 16 maart 2020 worden voor de vijfde keer de Nationale Meeting Awards uitgereikt aan de beste meeting- en eventlocaties in Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap en zich continu blijven verbeteren.

Deze algemene, onafhankelijke prijs wordt sinds 2016 uitgereikt. De reden voor de lancering van deze nieuwe award was het feit dat er in Nederland nog geen algemene en onafhankelijke prijs bestond voor de beste meeting- en eventlocatie. Ondertussen zijn er meerdere veranderingen doorgevoerd. Nieuw dit jaar is dat locaties deelnemen op basis van uitnodiging aan de editie 2020. Dit gebeurt op basis van voordracht door geselecteerde experts uit de branche (10 locaties per categorie) en op basis van gastervaring & ervaring van boekers (ook 10 locaties per categorie). Er zijn vijf verschillende categorie├źn en de winnaar wordt bepaald aan de hand van de hoogste totaalscore, die wordt behaald in drie rondes.

De Nationale Meeting Award is een initiatief van CLC-VECTA, Meeting Magazine, MeetingReview en Vergaderhamers. Daarnaast is Mystery Review dit jaar preferred supplier van de award.
 
Wil je weten wat de spelregels zijn en hoe je kan stemmen op een locatie? Kijk dan voor meer informatie op www.nationalemeetingaward.nl

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Partners & preferred suppliers