Neem nu deel aan de 4de editie van de EventMonitor!

28-10-2012

Begin dit jaar lanceerde Eventplanner.be/.nl EventMonitor, dé barometer voor de Belgische en Nederlandse eventsector. Ondertussen zijn ze aan de 4de editie toe en pijlen ze opnieuw hoe onze branche evolueert.

Elk kwartaal peilen ze met een korte vragenlijst bij meer dan 1.000 panelleden uit de sector (opdrachtgevers, organisatiebureaus en toeleveranciers) naar de evolutie en de verwachtingen voor de komende 6 maanden op vlak van budgetten, aantal evenementen, etc. Op basis van deze enquête stellen ze 3-maandelijks een gratis barometer samen vol nuttige informatie over en voor iedereen die in en om de evenementenbranche actief is.

EventMonitor geeft als graadmeter voor de eventsector antwoord op vragen als: Hoe evolueert de eventsector? Stijgen of dalen de budgetten voor evenementen? Verwachten we de komende 6 maanden groei? Stijgt het aantal evenementen? Hoe zit dat met het budget per evenement? Wat zijn de verschillen tussen België en Nederland? Wat is er sinds de vorige barometer 3 maanden geleden gebeurd?

Volg jij de trend, steek je er boven uit of heb je iets in te halen? EventMonitor maakt dat helder. Je beschikt over een benchmark om je eigen activiteiten te toetsen. EventMonitor is een initiatief van eventplanner.be /.nl in samenwerking met verschillende vakverenigingen.

Panelleden gezocht
Ben jij als opdrachtgever, organisator, bureau of toeleverancier betrokken bij het organiseren van evenementen? Vul dan even de enquête in. Dat vraagt slechts 5 minuten en als panellid krijg je als eerste de resultaten toegezonden. De bevraging loopt tot 31 augustus.

Partners
EventMonitor is een initiatief van eventplanner.be /.nl en wordt ondersteund door verschillende vakverenigingen zoals BESA, CLC-VECTA, BAPCO, SITE België en SITE Nederland.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers