Kijk op: www.wijhelpengraag.nu voor meer informatie en het stellen van je hulpvraag

wijhelpengraag.nu is een initiatief van branchevereniging CLC-VECTA namens organisatoren en toeleveranciers in de evenementenbranche.

NH Hotels breidt uit met overname van 8 Boscolo Hotels

13-1-2020

Met de overeenkomst die de NH Hotel Group heeft gesloten met Covivio, een van de grootste vastgoedbeheerders in Europa, voegt NH Hotel Group 1115 kamers toe aan haar snelgroeiende premium hotelaanbod. Door de overname van de voormalige Boscolo-hotels in Boedapest, Florence, Nice, Praag, Rome en Venetië versterkt het bedrijf haar marketleiderspositie in Italië en wordt het marktaandeel in de Franse en Oost-Europose hotelmarkt vergroot.

De hotelketen en Covivio hebben een langdurige huurovereenkomst getekend, die aanvankelijk een looptijd heeft van vijftien jaar. Hierin zijn een variabele huurprijs met een gegarandeerd minimum en een ‘shortfall cap’-constructie opgenomen. De overeenkomst biedt NH Hotel Group de mogelijkheid om de looptijd te verlengen met een periode van vijftien jaar. Verwacht wordt dat de transacties halverwege 2020 zijn afgewikkeld. Op de afsluitdatum vindt de overdracht van de hotels plaats, met uitzondering van de hotels in Florence en Nice. Door een renovatie van deze twee hotels vindt deze  overdracht hoogstwaarschijnlijk plaats in juni 2020 en januari 2021.De hotels worden onderdeel van het luxe hotelmerk Anantara Hotels & Resorts en het premium hotelmerk NH Collection.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Partners & preferred suppliers