NH lanceert Fastpass: online check-in en check-out

08-11-2018

NH Hotel Group lanceert FASTPASS, en combineert hiermee drie services in een digitale omgeving: Online Check-in, Choose Your Room en Online Check-out. De tijdbesparende persoonlijke service is voor alle NH hotelgasten beschikbaar via de NH Hotel Group app.

Uitchecken zonder receptie
48 uur vóór aankomst bij het hotel ontvangt de gast een e-mail die toegang geeft tot Online Check-in, waar alle persoonlijke gegevens ingevuld kunnen worden tot 12.00 uur op de dag van aankomst. Hierdoor hoeft de gast bij aankomst alleen nog maar de sleutel van zijn of haar kamer op te halen bij de receptie. Gedurende de Online Check-in procedure zal de gast van Choose your room gebruik kunnen maken. Met deze service zijn alle kamers te zien die beschikbaar zijn. Vanaf 18:00 uur op de dag vóór vertrek heeft de gast de mogelijkheid alle (eventueel) gemaakte kosten te betalen en via Online Check-out uit te checken zonder nog bij de receptie langs te hoeven gaan.

Milieu
Naar schatting zullen na het eerste jaar van de implementatie van FASTPASS méér dan 12.000 gasten uitgecheckt hebben zonder langs de receptie te gaan. De digitalisering van het in- en uitchecken heeft ook een voordeel voor het milieu. Het bespaart op jaarbasis ruim 24.000 vellen papier, hetgeen overeenkomt met 460 kg CO².

Bron: Conference Matters

Partners & preferred suppliers

BIJEENKOMSTEN

bekijk volledige
bijeenkomstenkalender
 • BEA WORLD Festival

  Wanneer: 21 t/m 24 november 2018
  Wat: Internationaal festival voor events en live communicatie met award uitreiking
  Waar: Coimbra (Portugal)

 • IBTM World 2018

  Wanneer: 27 t/m 29 november 2018
  Wat: Vakbeurs voor de meeting, incentive, congres en event industrie
  Waar: Barcelona, Spanje

 • Dag van de Standbouwer

  Wanneer: 4 december 2018
  Wat: Werken aan Vakmanschap
  Waar: Nimeto Utrecht

 • IFES Masterclass 2018

  Wanneer: 10 t/m 12 december 2018
  Wat: 2-daagse masterclass voor beursprofessionals
  Waar: Westergasfabriek in Amsterdam