Nieuwe samenwerking Mansveld Expotech en Jaarbeurs

31-5-2017

Mansveld Expotech en Jaarbeurs hebben onlangs een meerjarige overeenkomst getekend voor een nieuwe samenwerking. Vanaf 1 januari 2018 is Mansveld Expotech gedurende een periode van 5 jaar de exclusieve huisinstallateur van Jaarbeurs.

Naast het hallencomplex van Jaarbeurs zal ook het Beatrixgebouw worden voorzien van tijdelijke techniekinstallaties. Het huisinstallateurschap bestaat uit tijdelijke elektra-aansluitingen, riggingwerkzaamheden en verlichting. Richard Kluijtmans, directeur Mansveld Expotech: "We zijn een gespecialiseerde grote speler op de Nederlandse markt met projecten door heel Europa en zo nu en dan buiten Europa. Jaarbeurs is al jarenlang een van de meest toonaangevende evenementenlocaties van Nederland. Het feit dat wij als Mansveld Expotech deze samenwerking aangaan, maakt ons meer dan trots. Het is ons doel om met onze technieken zoveel mogelijk bij te dragen aan de beleving van de bezoeker van Jaarbeurs en de daarbij gewenste klantwaarde te leveren. We zetten ons volledig in op het feit dat deze samenwerking elkaar enorm zal versterken".

Franka Morssink, Financieel Directeur Jaarbeurs: "We zijn erg verheugd met deze nieuwe samenwerking. Kwaliteit en service voor onze klanten en bezoekers staat voorop en met deze samenwerking zetten we hierin een mooie stap voorwaarts".

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers