Nieuwsgierig hoe een beurs verloopt in coronatijd?

28-9-2020

Nieuwsgierig hoe een beurs verloopt in coronatijd? Easyfairs maakt een video tijdens hun eerste beurs sinds de corona-uitbraak. In de video komen exposanten aan het woord over de veiligheid van de beurs en de afwegingen waarom een beurs ook in coronatijd onmisbaar is.

“Wij staan op de beurs om te laten zien dat je ook in deze tijd aanwezig bent, dat je kan laten zien dat je een flexibele organisatie bent en je dus kan aanpassen aan de richtlijnen zoals die op dit moment van ons verwacht worden. Dat is juist een kracht. En dat deze tijd je niet in de weg staat om nog steeds je klanten te ontmoeten op een beurs.” Tegelijkertijd delen bezoekers in deze video hun beurservaringen en gevoel van veiligheid tijdens de beurs.

“Doordat er zoveel veiligheidsmaatregelen genomen zijn, is het juist heel relaxt om hier te zijn”, gaf één van de bezoekers aan. Andere bezoekers zeiden: “Het is prettig om te zien dat de handel weer op gang komt” en “De dynamiek voelt weer vertrouwd, de dynamiek van live zaken doen. Dat hebben we enorm gemist.”


 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Partners & preferred suppliers