Ook PinkOrange komt met alternatief voor live eindejaarsevents

29-10-2020

‘Dit jaar geen kerstfeesten, -diners en -borrels waar jij jouw collega betrapt op eyebrowraising dancemoves. Geen tête-a-tête of een onschuldige flirt met de secretaresse of die leukerd van facilities. Elkaar op grote schaal live ontmoeten zit er voorlopig nog niet in. Maar wat kan er zeker wel? PinkOrange bedacht een alternatief voor live eindejaarevents: The NO-SHOW Box,’ aldus PinkOrange in hun persbericht.  
 
Francois Verhoeven, Eigenaar van PinkOrange, is trots op het concept: ‘Dit interactieve kerstgeschenk bestaat uit een 3-gangen sterrendiner voor twee personen, toegang tot een wervelende, online dinnershow, kerstcadeautjes van o.a. Katja Schuurman, tafeldecoratie en een fles wijn van de familie Meiland. Op deze manier geven we onze vaste klanten de mogelijkheid om op een memorabele en onderhoudende manier hun dankbaarheid te uiten aan hun team en mensen in dit veelbewogen jaar. Het is ‘the one dinnershow where you don’t have to show up,’ vertelt Francois.
 
Naast het door sterrenkok Dick Middelweerd (voor)bereidde diner zit er in de box een Kerstkaart met een persoonlijke videoboodschap van de directie. Je krijgt een inlogcode voor een website waarop de speciaal voor deze box ontwikkelde 3 uur durende dinnershow vol entertainment wordt uitgezonden. De box hoeft niet zomaar aan medewerkers gegeven te worden, per post verstuurd of op hun bureau gezet. Desgewenst kan ook gezorgd worden voor een uniek uitgiftepunt vol beleving. Denk aan sfeervolle houten chaletjes, stijlvol gedecoreerde kerstbomen, een knapperend kampvuur en vrolijke kerstelfjes die de boxen aan medewerkers uitdelen.
 
‘Iedereen staat te springen om elkaar live te ontmoeten en samen te genieten. Tot die tijd aanbreekt stropen ze bij PinkOrange de mouwen op en bedenken en produceren zij andere, gave concepten. Dit event gaat ongeacht de coronarestricties in ieder geval gewoon door’.


 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers