Opleiding: Veiligheid op evenementen organiseren

12-8-2012

Beter beslagen ten ijs
Het KCEV biedt vanaf dit najaar de opleiding ‘Veiligheid op evenementen organiseren’ voor event professionals aan. Deelnemers krijgen door het volgen van de opleiding de nodige kennis en inzichten in belangrijke thema’s op het gebied van evenementenveiligheid. Het helpt ze om in de praktijk beter beslagen ten ijs te komen.

De opleiding ‘Veiligheid op evenementen organiseren’ richt zich op event professionals. Het gaat om diegenen die een coördinerende of leidende rol hebben bij het organiseren van een evenement. Dit zijn de evenementenmakers, maar ook de medewerkers van organisaties die op of rond het evenement een bepaalde deeltaak uitvoeren.

Modulaire opbouw
De opleiding ‘Veiligheid op evenementen organiseren’ is modulair opgebouwd: iedere module behandelt een bepaald thema. Het aanbod van modules sluit zo concreet mogelijk aan op de opleidingsbehoefte op het gebied van veiligheid en gezondheid, die wij onder event professionals hebben geïnventariseerd.

De deelnemer kan per module bepalen of deze voor hem/haar relevant is en zich hiervoor inschrijven.

Aanbod en planning
Het aanbod bestaat uit acht modules, waarvan vier worden aangeboden in het najaar van 2012 en de overige begin 2013 worden aangeboden. Deze brochure bevat een overzicht van alle modules.

 Module 2012  Module 2013
 1. Van risico’s naar maatregelen  5. Het proces van vergunningverlening
 2. Veiligheidsplan en beveiligingsplan  6. Social media voor een veilig evenement
 3. Sturen op publieksveiligheid I  7. Incidenten en crises I
 4. Sturen op publieksveiligheid II  8. Incidenten en crises II


Jouw investering
De inschrijving per persoon voor modules van één dagdeel bedraagt € 225,- exclusief BTW. Voor modules van twee dagdelen bedraagt de investering per persoon € 450,- exclusief BTW. De totale investering voor de eerste vier modules (in totaal zes dagdelen bedraagt) bedraagt € 1.350,- exclusief BTW.

De genoemde prijzen zijn inclusief studiefaciliteiten, catering en reprokosten. De opleiding wordt aangeboden op locatie in Haarlem/Amsterdam of in Zwolle. Met de groep deelnemers wordt gezocht naar de meest geschikte locatie.

Inschrijving en informatie
Inschrijven kan van 10 augustus tot en met 21 september. Het eerste deel van de opleiding wordt in oktober/november 2012 aangeboden. Geïnteresseerden kunnen zich persoonlijk inschrijven voor het hele eerste deel van de opleiding of voor bepaalde modules. Met de groep geinteresseerden wordt samen een geschikte datum bepaald.

Je kunt je inschrijven door een e-mail te sturen naar info@kcev.nl onder vermelding van: je naam, organisatie, contactgegevens en de modules waarvoor je je wilt inschrijven. De inschrijving wordt pas definitief nadat je akkoord bent met de datum en de locatie.
Voor meer informatie en voor inschrijving op de modules kun je contact opnemen via info@kcev.nl of +31 (0)23 – 531 41 23. Daarnaast kun je ook een kijkje nemen op www.kcev.nl.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers