Kijk op: www.wijhelpengraag.nu voor meer informatie en het stellen van je hulpvraag

wijhelpengraag.nu is een initiatief van branchevereniging CLC-VECTA namens organisatoren en toeleveranciers in de evenementenbranche.

Pensioenfonds Meubel stapt over van Centric naar TKP

22-5-2020

Pensioenfonds Meubel heeft besloten haar pensioenuitvoering per 1 januari 2021 onder te brengen bij TKP. Hieronder het nieuwsbericht gepubliceerd op de website van BPF Meubel:

‘Het bestuur van pensioenfonds Meubel voert ten minste elke drie jaar een marktverkenning uit op het gebied van de uitbesteding van hun pensioenadministratie. Voor het pensioenfonds was het aflopende contract met Centric en de voorgenomen migratie naar een nieuw doelplatform een moment van reflectie en aanleiding om over te stappen. Bovendien zocht Meubel naar een partij die beter past bij de strategische ambities op het terrein van consolidatie. TKP kan als grote uitvoerder die ondersteuning beter bieden en is een uitvoerder die samen met Meubel de uitdaging wil aangaan de toekomstontwikkelingen tegemoet te treden. Centric heeft alle medewerking toegezegd voor het vormgeven van de transitie en blijft de samenwerking met Meubel positief ondersteunen tot het einde van het contract.’

Lees hier het artikel over de overstap gepubliceerd op de website van Pensioen Pro.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Partners & preferred suppliers