Personele wijzigingen op verenigingsbureau CLC-VECTA

15-11-2011

Ido Samson, beleidsmedewerker bij CLC-VECTA, begint per 1 januari 2012 zijn eigen secretariaatsbureau, Itedan. Dit houdt in dat Ido zijn dienstverband bij CLC-VECTA beëindigt en vanaf komend jaar als zelfstandig ondernemer aan de slag gaat en dit ook als lid van onze vereniging. Itedan richt zich op het ondersteunen van (kleine) ondernemingen binnen de Live Communication branche op het gebied van regelgeving, leveringsvoorwaarden, juridische zaken, HR, arbeidsomstandigheden en secretariële ondersteuning. Ido doet dit samen met zijn zakelijke partner, Cornee van der Kleij.

Voor CLC-VECTA blijft Ido het belangrijkste deel van de week actief, waarbij hij zich met name richt op het secretariaat van de CAO Tentoonstellingsbedrijven, de ondersteuning van de commissies, de SNTB en zaken als het VECTA Garantiefonds, de RI&E en de arbocatalogus voor de tentoonstellingsbedrijven. Je kunt Ido bereiken onder het bekende CLC-VECTA e-mailadres i.samson@clcvecta.nl.

Verder hebben we de administratieve werkzaamheden efficiënter kunnen inrichten wat betekent dat we hebben besloten de per november aflopende arbeidsovereenkomst met Cilia Nauta, niet te verlengen. Aanspreekpunt voor al je vragen van financieel administratieve aard is vanaf dit moment Eva Breur. Je kunt haar bereiken via administratie@clcvecta.nl. We vragen je, dat wanneer je vragen geen hoge prioriteit hebben, deze te mailen opdat dit een optimale planning van de werkzaamheden ten goede komt.

Indien je vragen hebt over bovenstaande, neem dan gerust contact op met ons verenigingsbureau.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers