PinkOrange start nieuw initiatief: Stay Alert

28-4-2020

Het Eindhovense evenementenbureau PinkOrange slaat de handen ineen met Benelux’ grootste eventsupplier Total-e en bieden als eerste een totaalpakket faciliteiten ten behoeve van de heropstart van bedrijven, winkels, scholen en bijeenkomsten in de huidige 1,5 meter-samenleving.

Via de spin-off ‘Stay Alert’, leveren de bedrijven kennis, kunde, ervaring en middelen om organisaties, in lijn met de RIVM-veiligheidsvoorschriften, hun bedrijfsactiviteiten te laten voortzetten en daarmee de economie weer te laten opstarten. ‘De strenge maatregelen om ons zelf en anderen te kunnen blijven beschermen, hebben een grote impact op iedere organisatie’, aldus Francois Verhoeven, eigenaar van PinkOrange. ‘In deze nieuwe ontstane economie bieden wij een totaalpakket voor alle verschillende branches, om zo veilig mogelijk aan de slag te kunnen gaan.’ Stay Alert doet dit met maakt met 5 samengestelde productlijnen:
 
1. Stay Cool bevat (LED) systemen om aan de ingang van een ruimte real-time temperatuurmetingen uit te voeren en instructies te geven.

2. Stay Clean bevat pop-up oplossingen om handen te wassen en te desinfecteren.

3. Stay Informed is een breed gamma van informatiedragers en signing om gasten, klanten en medewerkers aan te moedigen de opgestelde richtlijnen na te leven en veilige nieuwe routings te gebruiken.
 
4. Stay Seated helpt ruimtes als kleedkamers, receptie, wachtruimtes en (bedrijfs-) kantines tijdelijk in te richten volgens de 1,5 meter norm.

5. Stay Connected zorgt voor verbinding door het plaatsen van pop-up bezoekersruimtes, het maken van persoonlijke videokaarten en het plaatsen van volledig ingerichte studio’s om op creatieve wijze via video met medewerkers en klanten in contact te blijven.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers