PodiumRIE erkend door Steunpunt RI&E

16-1-2012

De PodiumRIE is sinds kort erkend door het Steunpunt RI&E. Wanneer je gebruik maakt van de PodiumRIE en je hebt maximaal 25 werknemers in dienst, hoeft je jouw RI&E-document niet te laten toetsen.

De PodiumRIE is een digitaal instrument dat koepels in de podiumkunsten hebben laten ontwikkelen. Sinds de introductie van de PodiumRIE in 2008 zijn er op aangeven van gebruikers verschillende verbeteringen aangebracht. Dit heeft in de huidige gebruiksvriendelijke PodiumRIE geresulteerd.

Met de PodiumRIE kun je op een betrekkelijk gemakkelijke manier voldoen aan je wettelijke plicht een RI&E te maken en deze vervolgens up to date te houden. En doordat een RI&E gemaakt met de PodiumRIE niet door arbodienst of -deskundige getoetst hoeft te worden, kun je geld besparen.

Demoversie
Om een goede indruk te krijgen van het instrument kunt u gebruik maken van de demoversie op www.podiumrie.nl.

Voorwaarden
Afhankelijk van het gebruik zal een beperkte of kleinere bijdrage worden gevraagd, variërend van € 135,- tot € 400,- per jaar. Voor de meeste theaters zal een licentie van € 135,- voldoende zijn. Dat is aanzienlijk minder dan een bedrijfsbezoek van een arbodeskundige of de boete die de arbeidsinspectie kan opleggen wanneer je geen up to date RI&E hebt.

Kijk voor meer informatie over RI&E’s, een demo of licentie op www.podiumrie.nl

Bron: www.vpt.nl

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers