Postillion Hotels opent nieuw hotel in WTC Rotterdam

24-3-2020

Postillion Hotels wordt vanaf begin volgend jaar exploitant van een nieuw hotel in het World Trade Center Rotterdam. Het gebouw wordt momenteel gerenoveerd en verbouwd. Met de toevoeging van een hotel op de tweede, derde en vierde verdieping wordt er een nieuwe faciliteit toegevoegd aan het multifunctionele gebouw. Het hotel is toegankelijk via de hoofdingang van WTC Rotterdam aan de Coolsingel, maar heeft ook een eigen ingang op de hoek van de Meent-Rodezand.

“De toevoeging van een hotel aan World Trade Center Rotterdam is een heel logische aanvulling op alle faciliteiten en diensten die we nu al bieden. Alles wat het bedrijfsleven nodig heeft komt hier samen. Met de opening van het hotel worden ambities verenigd en bestendigen we onze toekomst”, aldus Bas Jochims van Bouwinvest, de gebouweigenaar van het WTC Rotterdam.

In 2015 opende Postillion Hotels al een Convention Centre in het WTC. “Met de opening van een hotel in onze vestiging in Rotterdam geven wij verder vorm aan onze ambitie om congresgasten aan te trekken en optimaal te bedienen. Met de unieke ligging en optimale voorzieningen van het World Trade Center Rotterdam is dit de perfecte locatie om onze gasten uit binnen- en buitenland een complete ‘Meet Work Stay’-ervaring te bieden”, vertelt Erik-Jan Ginjaar, algemeen directeur van Postillion Hotels en voorzitter van CLC-VECTA.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers