René de Kok gaat nieuwe uitdaging aan

22-12-2011

Na bijna 5 jaar voor CLC, VECTA en CLC-VECTA te hebben gewerkt, heeft René de Kok er voor gekozen de vereniging te verlaten en een nieuwe uitdaging als commercieel directeur aan te gaan bij Cygnea B.V., een van de leden van CLC-VECTA. Het spreekt voor zich dat wij dit heel spijtig vinden en dat het nooit het goede moment is, maar we begrijpen dat René een nieuwe stap in zijn carrière wil maken.

René heeft zich enorm ingespannen voor onze vereniging en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan waar de vereniging nu staat. Bij de aanstelling van René is toentertijd bewust gekozen voor een jonge vent met ambitie. Een man die een netwerk wilde bouwen maar waarvan we wisten dat die ambitie ooit verder zou gaan dan CLC-VECTA. Dat moment is nu aangebroken.

Vanzelfsprekend wensen we René ontzettend veel succes in zijn nieuwe uitdaging. Er zal nog voldoende gelegenheid zijn René de hand te schudden in de loop van komende maand of tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst.

René is, met uitzondering van een welverdiende vakantie van 23 december tot en met 4 januari, nog werkzaam voor CLC-VECTA tot en met 31 januari. Na die datum is Dineke Philipse, nu verantwoordelijk voor de communicatie, je eerste aanspreekpunt aangaande lidmaatschapszaken, bijeenkomsten en vanzelfsprekend communicatie.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers