Rotterdam Ahoy en de stad Rotterdam bedanken Duncan Laurence

28-1-2020

Dankzij Duncan Laurence is Nederland dit jaar weer gastland van het Eurovisie Songfestival, dat plaats vindt in Rotterdam Ahoy. Vandaag is officiƫle aftrap van het Eurovisie Songfestivalseizoen 2020 en daarvoor werd de zanger officieel bedankt voor zijn bijzondere prestatie.
 
Jolanda Jansen, Algemeen Directeur van Ahoy en Said Kasmi, wethouder van Onderwijs, Cultuur en Toerisme binnen de gemeente Rotterdam, overhandigden de zanger een plaat. Replica ervan komen te hangen op het Rotterdamse stadhuis en bij de artiesteningang van Ahoy.
 
Door Duncan
Als een extra bedankje naar Duncan bedacht Ahoy een nieuwe naam voor haar artiesteningang: 'Door Duncan’. "Door Duncan hebben wij dit prachtige evenement naar Nederland, naar Rotterdam en naar Ahoy gehaald; dat verdient een officieel dankjewel en memorabel aandenken”, aldus Jolanda Jansen. De plaat komt naast de backstage entree te hangen en de nieuwe naam wordt er na De Vrienden van Amstel LIVE op gezet. Duncan: "Wat vet en wat een eer; een eigen deur in Ahoy! Ik hoop dat het zo’n mooi feest gaat worden in mei.”
 
Open Up
Op 12 en 14 mei vinden de halve finales plaats in Rotterdam Ahoy, op 16 mei de finale. Jeangu Macrooy neemt namens Nederland deel aan het evenement. Het thema van de 65 editie is Open Up.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Partners & preferred suppliers

BIJEENKOMSTEN

bekijk volledige
bijeenkomstenkalender